Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Politica retur

Returnarea Produselor

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira în termen de 14 zile de la:

- ziua în care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

- ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

 

Va rugam sa realizati o solicitare scrisa prin completarea Formularului de Retur . 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

 Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Returnarea produsului catre Sc MELA-ROX COM Srl trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client , exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motive.

Costul de transport pentru retur este de 19 lei,in cazul in care clientul este de acord sa se faca ridicarea produsului de catre curierul Vanzatoului.

 

Daca clientul opteaza sa expedieze produsul prin alta firma de curierat sau nu accepta ridicarea produsului de catre firma Urgent Cargus, solicitare facuta de catre SC MELA-ROX COM SRL si sa achite tariful obtinut de noi mentionat mai sus (19 lei pentru produse cu greutate de pana la 10 Kg , iar pentru colete cu greutate peste 10 kg costul de de transport este de 39 de lei ).Vanzatorul nu va raspunde de eventuale diferete de cost intre taxa oferita de acesta si taxa platita de Cumparator.

Cumparatorul este raspunzator de integritatea produsului expediat iar Vanzatorul nu va despagubi pierderea sau eventuale defecte pricinuite de firma de curierat pentru care a optat Cumparatorul.

Costurile de returnare difera fata de taxa achitata initial, in functie de curierul ales de catre cumparator , de modul de ambalare al produsului, taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa , stabilita de catre Sc MELA-ROX COM Srl, diferenta de valoare  a transportului fiind suportata de societatea noastra.

 

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira în termen de 14 zile de la:

- ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

- ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

 In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa http://clicktoys.melarox.teamshare.ro/infocenter/formular-retur.

 

 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau pachet in cazul in care produsul se livra cu un alt produs gratuit. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre Vanzator . S.C. MELA-ROX COM S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile. 

 

Rambursarea banilor se va face dupa cum urmeaza:

 

- pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul bancar  din care a fost efectuata plata;

- pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

- pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

 

 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

 

 In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt .

 

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe clicktoys.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

 

Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :

- sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri

- ambalajul etichetele si acesoriile intacte 

- sa nu prezinte semne de utilizare

 

Exceptari de la dreptul de retragere:

 

Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retaregere  si nu pot fi returnate articole de igiena ( Ex : Pope de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete etc.)

Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiens si care au fost desigilate de consumator;

 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat. S.C. MELA-ROX COM S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor.Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe clicktoys.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

 

 Odata cu lansarea comenzii produsului clientul isi da acordul privind Termenii si Conditiile comerciale si i sa adus la cunostinta termenul de 14 zile privind returnarea unui produs sau retragerea din contractul la distanta Conform O.U.G Nr 34/2014 Art 6 alin.(1) lit h).

 Daca produsul livrat catre client este neconform , prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre SC MELA-ROX COM Srl .

Conditii generale pentru retur:

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. 

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014 

- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid (exceptie Posta Romana) . In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Consumatorul este responsabil  in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

 

Adresa Returnare Produse : 

Atentie :  nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a sediului societatii , in functie de furnizorul respectivului produs !

Dupa completarea formularului de retur veti primi automat pe e-mail adresa unde trebuie returnat produsul.

 In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.clicktoys.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.

Orice modificare a stării produsului față de modul în care a fost livrat sau deteriorarea ambalajului original ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate. Taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat de către Vânzător, către Client la recepționarea produselor deteriorate / modificate.

Consumatorul fiind definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul persoanelor juridice.

Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox ClickToys
designed by headstart.ro
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Clickhouse.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert