Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Produse

Set De Constructie Cobi, World Of Tanks, Tanc T 34/85 (500 piese).

Cod : 774434
compara...
Descriere

T-34 este Tancul legendar din al Doilea Razboi Mondial. A fost tancul produs pe cea mai larga scara la vremea sa si, totodata, un tanc rapid, cu autonomie si putere de foc ridicate. T-34 s-a luptat cu noile tancuri medii germane si a permis asaltul asupra trupelor Wermachtului!

T-34 a fost un Tanc mediu fabricat in Uniunea Sovietica din 1940 pana in 1958. Prima data a fost produs la uzina KhPZ din Harkov din Ukraina. A fost principalul tanc de lupta al Armatei Rosii in timpul celui de-al Dolilea Razboi Mondial. A ramas in istorie ca fiind al doilea tanc ca productie din istorie, dupa succesorul sau din seria T-54/55. A fost exportat masiv, aflandu-se inca in inventarul unor armate din lume.

T-34 a fost dezvoltat din seria de tancuri rapide BT si trebuia sa le inlocuiasca pe acestea si pe tancul usor T-26 pe campul de lupta. Cand a fost introdus prima data in dotarea armatei, era cel mai echilibrat tanc din punct de vedere al armamentului, mobilitatii, blindajului si fiabilitatii. Cu toate acestea, eficacitatea sa in primele lupte era redusa din cauza numarului relativ mic de tancuri disponibile, ergonomiei, lipsei acute de echipament radio si tacticii gresite. Turela fusese proiectata pentru 2 persoane, iar comandantul tancului se ocupa si de armament.

Designul si constructia tancului au suferit numeroase modificari in timpul razboiului pentru a permite cresterea eficacitatii si a productiei. La inceputul anului 1944, modelul T-34/85 a fost introdus in dotarea trupelor de pe front. Avand o turela imbunatatita (pentru 3 persoane) si un tun de calibrul 85 mm, T-34 a inlocuit multe dintre tancurile usoare si grele, devenind principalul tanc de lupta al Armatei Rosii. Succesorul sau este tancul T-44 care a fost produs aproape pana la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, fiind urmat de seria T-54/55, care a fost fabricat pana in 1981.

Specificatii
Pentru: Baieti|Fete
Culoare: Multicolor
Material: Plastic
Numar piese: 500
Numar figurine: 1
Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Despre noi
MELA-ROX COM SRL

RO 5290584
J06/9841993
Adresa: str Iosif Vulcan , nr 57 , Bistrita
Telefon: 021 9969
Email: comenzi@melarox.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2020 Melarox ClickToys
designed by headstart.ro
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Clickhouse.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert